MotionSense robotstøvsuger
  • MotionSense robotstøvsuger

MotionSense robotstøvsuger

3.999,00 kr.
Inkl. moms Levering: 1 til 3 dage

Rent uden at få sved på panden

MotionSense™ er en støvsuger, du kan regne med. Hvis du har læst overskriften her, og tænker: Ja tak, så passer den her støvsuger til dit hjem og din livsstil. For med sin revolutionerende form og ekstra store børste søgrer den for en exceptionel rengøring, uden at du skal lægge kræfterne i.

Antal

Bedst i Test

Testfakta kårede for nyligt MotionSense™ ERV5210TG til Bedst i Test, da de testede støvsugere. MotionSense™ vandt blandt andet på bedste rengøringsevne med den højeste karakter på 4,9 af 5. 

"Klart bedst i test er Electrolux, som fik fat i mere end 95 % af teststøvet på hårdt gulv. Electrolux MotionSense™ kommer også bedst ud i kanter og hjørner og er en af de få maskiner, der klarer at suge nullermænd og hårtotter op fra gulvtæppet."

Designet til perfekt rengøring

Det er ikke svært at gøre perfekt rent med MotionSense™s næste generation med trekantet design. Den ser både godt ud og klarer mere end sine forgængere. Den gør rent i hjørner og på smalle steder, hvor andre robotter giver op. Du får simpelthen gjort rent og kan slappe af samtidig.

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer
 

Højde, mm:

90

Opladningstid, timer:

3

Støvsuger type:

Poseløs

Filter:

Vaskbart

Kapacitet støvbeholder, liter:

0,5

Fjernbetjening:

Ja

Farve, international:

Tungsten Metallic

ERV5210TG
Ny vare