Electrolux UltraOne EUO9GREEN

1.899,00 kr.
Inkl. moms Levering: 1 til 3 dage

UltraOne Green. Lydsvag støvsuger bygget i genbrugsplast med effektiv og strømbesparende motor. Denne miljøvenlige støvsuger skåner klimaet og kombinerer høj kvalitet, stor kapacitet, effektiv ydelse med en energibesparende og lydsvag motor.

Alle UltraOne støvsugerne sikrer dig rengøring i topklasse, nem håndtering og unik manøvredygtighed – og er samtidig ekstremt lydsvage og elegant designet.

Antal

70 % genbrugt plastmateriale

UltraOne Green gør bæredygtig støvsugning til virkelighed. Fremstillet af 70 % genbrugsplast og 100 % PVC-fri kan ikke mindre end 92 % af den genbruges ved slutningen af dens levetid. Også emballagen er fremstillet af 100 % genbrugsmateriale.

65 % lavere energiforbrug

Når det gælder energiforbrug, er der ingen sammenligning mellem den nye UltraOne Green og en almindelig 2100 W støvsuger. Fordi UltraOne Green forbruger 65 % mindre energi. Det er bare én af grundene til, hvorfor UltraOne Green er vores allerførste støvsugere med energimærket A.

Ydeevne i topklasse med højt optimeret luftstrøm

Hemmeligheden bag fortræffelig støvopsamling er ikke kun en kraftig motor, men også høj luftstrøm og det effektive AeroPro™ Silent mundstykke. Fra mundstykke til udblæsning er luftstrømmen på UltraOne blevet forseglet og optimeret til højeffektiv støvsugning.

Lydsvag med Silent Air Technology™

Støvsug uden at forstyrre andre takket være vores innovative Silent Air Technology™. UltraOne Green har en forbedret, lydsvag slange og det lydsvage, men effektive AeroPro Extreme mundstykke. Resultatet er et lydsvagt niveau på kun 66 dB.

Suveræn manøvredygtighed til rengøring uden problemer

Lettere, nemmere at komme rundt med, nemmere at opbevare. Nu er støvsugning den rene leg. Med Multi Room System™, 3 fleksible parkeringsklemmer, et nemt udskifteligt filter og 12 meters aktionsradius – er det en ren fornøjelse at støvsuge med UltraOne Green. Den har også et Allergy Plus filter til at give dig et sundere hjem.

AeroPro™ 3-i-1 mundstykke til nem rengøring af vanskelige gulve

Sofaer, snævre hjørner, pletter, som er svære at nå Uanset, hvad du skal støvsuge, så er du altid godt forberedt med vores AeroPro™ 3-i-1. Skift nemt mellem en børste, et fugemundstykke eller et møbelmundstykke, når som helst du har behov for det, og gem det derefter væk i støvsugeren, når du er færdig.

                

Ydeevne
Specifikationer for UltraOne™ ZUOGREEN+
Lydniveau dB(A), max 66
Motoreffekt, maks/nominel effekt, Watt 850/750
Årligt energiforbrug, kWh 28
Energieffektivitetsklasse A
Rengøringsevne (støvopsamling på tæppe) A
Rengøringsevne (støvopsamling på hårdt gulv) A
Støvemissionsklasse (filtrering) A
Flere tekniske data
Specifikationer for UltraOne™ ZUOGREEN+
Nettovægt (kun støvsuger), kg. 5.8
Datablad/Produktblad/Energimærke

Se energimærkning på støvsugeren her

Kapacitet
Specifikationer for UltraOne™ ZUOGREEN+
Fabriksmonteret støvsugerpose 5 ltr, s-bag Ultra Long Performance
Produkttype Støvsuger
Ny vare