Nilfisk One White
 • Nilfisk One White
 • Nilfisk One White
 • Nilfisk One White

Nilfisk One White

999,00 kr.
Inkl. moms Levering: 1 til 3 dage

Nilfisk One støvsugerserien er designet med dig og dit hjem i tankerne. Alle modeller i serien har en strop til støvsugerslangen, som sikrer dig en smart og pladssparende opbevaring. Nilfisk One støvsugerne er kompakte og effektive, og passer perfekt til boliger med begrænset plads til opbevaring.

Antal

Støvsugeren har Click-Fit system på slange og mundstykke, hvilket betyder, at du let og hurtigt kan klikke forskelligt tilbehør sammen med støvsugeren, samtidigt med, at støvsugeren er nem at demontere, når den skal opbevares.

Bor du i en bolig på max 80 m2, er Nilfisk One støvsugeren for dig.

Nilfisk One - støvsugerserien som tager hensyn til fremtidens bolig

Nilfisk One er kompakt og nem at opbevare - uden der er gået på kompromis med styrke, manøvredygtighed eller design.
Vil du udnytte enhver m2 af din bolig, er en støvsuger fra Nilfisk One serien det oplagte valg. Støvsugerens kompakte design sikrer minimalt pladsforbrug ved opbevaring, og sammen med en medfølgende strop til støvsugerslangen sikrer du den optimale opbevaring af støvsugeren i skabe, under reoler m.m.

På trods af støvsugerens lille størrelse, har den en høj sugestyrke, som ellers kun opleves ved større støvsugere, og du vil på denne måde spare tid, når du bruger støvsugeren. Du kan nemt og hurtigt justere sugestyrken, så den passer til netop din rengøringsopgave. Støvsugeren har indbyggede specialmundstykker til rengøring af forskellige overflader. Støvsugerens store hjul sikrer god manøvredygtighed, og støvindikatoren fortæller, hvornår det er tid til at skifte støvpose, så du ikke mister sugestyrke.

Du kan forvente dig meget af Nilfisk One. Selvom den er beregnet til arealer op til 70-80 m2, går du ikke på kompromis med din rengøring. EPA10 eller HEPA 13 filter - du bestemmer hvor effektivt din udblæsningsluft skal renses. Der findes i alt 7 forskellige modeller at vælge imellem.

 • Nilfisk One er testet til bedste karakter på hårde gulve A  og et flot C på gulvtæpper
 • Støvtilbageholdelsen er testet til et C, hvor modellerne Clean Air og Prime får topkarakteren A, denne model har vi også her på siden.
 • Strømforbrug får topkarakter A og motorerne har mere end 500 timers driftstid.

Nilfisk One støvsugerserie er designet og udviklet efter de bedste principper, som mere end 100 års erfaringer har givet os indenfor produktion af rengøringsmaskiner.

  • Opbevaring - intet problem!  Rul slangen om støvsugeren og spænd stroppen
  • Lille og handy - stor manøvredygtighed
  • Effektiv rengøring - topkarakteren A på hårde gulve og et flot C på gulvtæpper
  • Energibesparende - får topkarakteren på A i energiforbrug
18451183
Ny vare